ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ

Η ALPHA PEST CONTROL διαθέτει μια ευρεία γκάμα εντομοκτόνων προϊόντων,( ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ) τα οποία έχει εφαρμόσει σε αρκετές περιπτώσεις γνωρίζοντας έτσι άριστα το φάσμα δράσης τους, τον τρόπο εφαρμογής τους καθώς και την αποτελεσματικότητά τους
Προϊόντα δημοσιάς υγείας είναι τα φάρμακα.

Με τα προϊόντα δημοσιάς υγείας εμπορεύονται ταυτόχρονα και δωλοματική στάθμη για ποντίκια και αρουραίους επίσης κόλλες για ποντίκια, ταινίες για την ένδειξη μόλυνσης από σκόρους ρούχων και τροφίμων, ψεκάστηκα εργαλεία για την χρήση εντομοκτόνων.

ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣπου τα χρησιμοποιούμε για την καταπολέμηση εντομών, τρωκτικών (ποντίκια και αρουραίους ). Απώθησης περιστεριών και φιδιών.

Τα γραφούμε και ενημερώνουμε τους επισκέπτες του σίτε μας ότι σύντομα το κατάστημα μας θα έχει όλη την ποικιλία τον προϊόντων δημοσιάς υγείας, φάρμακα για κήπους και για εξωτερικούς χώρους, λιπάσματα, σπόρους και ότι χρειάζεται ένα εξοχικό σπίτι.

Το κατάστημα μας απευθύνετε στους αστικούς πολίτες οι οποίοι θέλουν να χρησιμοποιήσουν τα φάρμακα για τα έντομα ή τον κήπο τους και κύριος στους πολίτες απομακρυσμένων περιοχών που δεν έχουν τη δυνατότητα να πάρουν μια απολυμαντική εταιρία γιατί δεν υπάρχει εκεί κοντά.

Οι πελάτες θα πρέπει να διαβάζουν προσεκτικά την ετικέτα του φάρμακου, ταυτόχρονα θα έχει από εμάς όλη την στήριξη για την επιλογή φάρμακου εφόσον μας δήξη τη πρόβλημα αντιμετωπίζει είτε είναι αυτό πρόβλημα δημοσιάς υγείας, είτε είναι πρόβλημα στο κήπο ή στο χωράφι του.
Διαθέτουμε και φάρμακα για ζιζάνια .

Το site δεν αντιπροσωπεύει κάποια επιχείρηση, τα τηλεφώνα και η επικοινωνία είναι Demo. (δοκιμαστικά)