Όλες οι πληροφορίες για τις απολυμάνσεις!

Απολυμάνσεις, είναι η διαδικασίες με τις οποίες  καταστρέφουμε παθογόνους μικροοργανισμούς, που βρίσκονται σε οικιακούς ή επαγγελματικούς χώρους, με χημικά μέσα.

Οι περιπτώσεις που συνηθίζονται να πραγματοποιούνται απολυμάνσεις είναι οι εξής:

  • Απολύμανση για  κορονοϊό covid – 19
  • Έπειτα από μία μυοκτονία ή μία απεντόμωση καθώς υπάρχει περίπτωση να μείνουν  παθογόνοι οργανισμοί από τα έντομα και τα τρωκτικά.
  • Συχνά πραγματοποιούνται απολυμάνσεις σε χώρους που μαζεύουν υγρασία όπως είναι τα υπόγεια,απολυμάνσεις σε ακατοίκητα σπίτια ή κτίρια και σε χώρους που αντιμετωπίζουν πολύ κακοσμία εξαιτίας των αποχετεύσεων.

Οι  επαγγελματικές απολυμάνσεις είναι ο μόνος αποτελεσματικός τρόπος να για την απαλλαγή  από τα διάφορα παράσιτα και τους παθογόνους μικροοργανισμούς που μπορούν να προκαλέσουν σοβαρά προβλήματα υγείας.

Η διαδικασία απολύμανσης.

Τα αξιολογημένα συνεργεία απολύμανσης της πλατφόρμας μας, έφτιαξαν μία λίστα με τις βασικές μεθόδους που χρησιμοποιούνται στην διαδικασία της απολύμανσης:

Ψεκασμός με ψυχρό εκνεφωτή gold fogger:

Στην διαδικασία αυτή, χρησιμοποιείται ειδικό απολυμαντικό υγρό, το οποίο εκτοξεύεται στον αέρα σε μορφή νέφους με την χρήση εξειδικευμένου εξοπλισμού.

Ειδικά απολυμαντικά φάρμακα: Τα φάρμακα αυτά σκοτώνουν μικρόβια όπως μύκητες, βακτήρια και ιούς.

Έπειτα από την απολύμανση, οι χώροι πρέπει να είναι σφραγισμένοι για τουλάχιστον 1,5 ώρες.

Με την απολύμανση χωρίς να ξοδέψεις μια περιουσία αλλά και χωρίς να σπαταλήσεις το χρόνο σου, θα έχεις ένα καθαρό και υγιεινό περιβάλλον απαλλαγμένο από παράσιτα και παθογόνους μιρκοοργανισμούς.

Παράγοντες Κόστους για μία Απολύμανση

Σε περίπτωση που αναρωτιέσαι που κυμαίνονται οι τιμές στις απολυμάνσεις, υπάρχουν συγκεκριμένοι παράγοντες που μπορεί να τις καθορίσουν:

  • Το μέγεθος της επιφάνειας του χώρου που πρέπει να πραγματοποιηθεί η απολύμανση και να εφαρμοστούν οι απαραίτητες ουσίες.
  • Το είδος του παθογόνου μικροοργανισμού που έχει να αντιμετωπίσει το συνεργείο απολύμανσης που θα καθορίσει την μέθοδο αντιμετώπισης που θα χρησιμοποιηθεί.

Ανάλογα την κατάσταση του προβλήματος και έχοντας μια εικόνα του χώρου σου, ο επαγγελματίας θα μπορεί να σου δώσει μια τιμή, για το κόστος της εργασίας σου. 

Οι αξιολογημένοι επαγγελματίες μας στις απολυμάνσεις χρησιμοποιούν μόνο πιστοποιημένα σκευάσματα απολύτως κατάλληλα για τον ανθρώπινο οργανισμό. Έτσι, με ελάχιστο κόστος και κανέναν απολύτως κίνδυνο, μπορούν να απολυμάνουν αποτελεσματικά το σπίτι σου ή τον επαγγελματικό σου χώρο. Να δώσουν καθοριστική λύση στο πρόβλημά σου.

Γιατί να μην κάνεις απολύμανση μόνος σου!

Έχεις φτάσει σε σημείο που κάθε βράδυ ξαπλώνεις και αναρωτιέσαι αν το επόμενο πρωινό θα σε βρει παρέα με μια κατσαρίδα; Πριν αρχίσεις να μετατρέπεις την κουζίνα σου σε χημείο, άκουσε γιατί είναι προτιμότερο να αναθέσεις σε έναν επαγγελματία την απολύμανση του χώρου σου:

  • Εμπειρία & Τεχνογνωσία
  • Αποφεύγεις πιθανότητα δηλητηρίασης από χημικές ουσίες
  • Θα έχεις πιστοποίηση ότι ο χώρος σου έχει απολυμανθεί από επαγγελματίες

Η σωστή απολύμανση του σπιτιού σου θα βοηθήσει σημαντικά στη βελτίωση της ποιότητας της ζωής σου, χωρίς να κινδυνεύσεις από τυχόν δηλητηρίαση από τις ουσίες που μπορούν να αποφέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Βρες εξειδικευμένο επαγγελματία για το δικό σου χώρο!

Η ALPHA ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ σου δίνει την ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με αξιολογημένους και αξιόπιστους επαγγελματίες στις απολυμάνσεις και να δώσεις άμεση λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζεις με τα βακτήρια, τους μύκητες και ιούς που κατοικούν στον χώρο σου.