Πυρεθροειδές Εντομοκτόνα

Τα Πυρεθροειδές Εντομοκτόνα  είναι φάρμακα που εξολοθρεύουν τα έντομα. Τα εντομοκτόνα έχουν διαφορά από τα φάρμακα απολύμανσης. Με τα φάρμακα για απολύμανση σκοτώνουμε τα μικρόβια στο χώρο του σπιτιού.

Πυρεθρoειδές εντομοκτόνο για την καταπολέμηση ιπτάμενων και ερπόντων εντόμων.

K-OTHRINE 7,5SC

Πυρεθροειδές εντομοκτόνα για την καταπολέμηση μυγών, κουνουπιών, κατσαρίδων, κοριών, μυρμηγκιών και αραχνών.Πυρεθροειδές Εντομοκτόνα

K-OTHRINE 2,5WP

Πυρεθροειδές Εντομοκτόνα, εντομοκτόνο για την καταπολέμηση ιπτάμενων, βαδιστικών εντόμων και αραχνών.

Πιριμιφός ΜΕΘΥΛ 22,5 FU

Εντομοκτόνο επαφής και αναπνοής για την καταπολέμηση εντόμων αποθηκών.

ROLEM 48SC

Προνυμφοκτόνο εντόμων (Ρυθμιστής ανάπτυξης)

ACTELLIC 50EC

Eντομοκτόνο που δρά δια επαφής και δια ατμών για την καταπολέμηση εντόμων σε αποθηκευμένα προϊόντα.

Προνυμφοκτόνο κουνουπιών (Ρυθμιστής ανάπτυξης)

2,5CS ICON

Πυρεθροειδές Εντομοκτόνα, εντομοκτόνο επαφής για την καταπολέμηση βαδιστικών και ιπτάμενων εντόμων καθώς και άλλων αρθρόποδων.

Termidor 9SC

Εντομοκτόνο για τον έλεγχο των τερμιτών, σε ανοιχτούς χώρους και εξωτερικούς τοίχους κτιρίων.

FENDONA 6SC

Η πρώτη επιλογή στον ψεκασμό κατά των εντόμων υγειονομικής σημασίας, με ένα υψηλής αποτελεσματικότητας εντομοκτόνο με άμεση κατάρριψη των εντόμων

Το Fendona® 6 SC είναι ένα υψηλής αποτελεσματικότητας παρασιτοκτόνο υγειονομικής σημασίας που περιέχει 60 γρ / λτ. alpha cypermethrin. Η μορφή του σκευάσματος είναι πυκνό εναιώρημα (SC).

Το Fendona® 6 SC είναι κατάλληλο να εφαρμόζεται σε εξωτερικές και εσωτερικές επιφάνειες κατοικημένων χώρων ως ακολούθως:

Ιπτάμενα έντομα: Ψεκάζουμε μόνο επιφάνειες και ποτέ στον αέρα από μικρή απόσταση (μέχρι 1 μέτρο) σε όλα τα σημεία που επικάθονται τα έντομα των οποίων επιδιώκουμε την εξόντωση τους. Τέτοιες επιφάνειες είναι οι τοίχοι και οροφές κατοικιών, αποθηκών, στάβλων, παράθυρα, γωνίες κλπ.

Βαδιστικά έντομα: Ψεκάζουμε για κατσαρίδες σε σκοτεινά, υγρά και ζεστά σημεία σε υπόγεια φρεάτια, σωληνώσεις ύδρευσης, σιφώνια, πίσω από ηλεκτρικές συσκευές, τουαλέτες, λεβητοστάσια κλπ.

Για τα υπόλοιπα έντομα ψεκάζουμε σε πόρτες, παράθυρα, σοβατεπί, δάπεδα, σχισμές σε τοίχους, ντουλάπες, ξύλινες επιφάνειες κρεβατιών, πίσω από έπιπλα και κάδρα και γενικά όπου μπορεί να βρίσκονται κρυμμένα

Mythic ® 10SC

Εντομοκτόνο νέας σύνθεσης με δραστική ουσία chlorfenapyr

Προηγμένη σύνθεση

Το Mythic® 10SC εισάγει στην Ελλάδα, μία νέα κλάση χημείας με ένα νέο τρόπο δράσης.

Η δραστική του ουσία, chlorfenapyr ενεργοποιείται μόνο με την απορρόφησή της, παρεμποδίζοντας την παραγωγή ενέργειας από τα κύτταρα των εντόμων στόχων και προκαλώντας τελικά παράλυση.

Το Mythic® 10SC είναι ένα εναιωρούμενο συμπύκνωμα (suspension concentrate), με βάση το νερό, εύκολο στην προετοιμασία και για εφαρμογή σε σχισμές, χαραμάδες και κενά, για εντοπισμένες εφαρμογές με συμβατικούς ψεκαστήρες.

DU-DIM 2GR

Ρυθμιστής ανάπτυξης για τον έλεγχο των προνυμφών των κουνουπιών
Το Du-Dim® ανήκει στην κατηγορία των Ρυθμιστών Ανάπτυξης Εντόμων (Insect Growth Regulators) και η δραστική του ουσία είναι το diflubenzuron (ντιφλουμπένζουρον).

Μέθοδος Καταπολέμησης

Η στρατηγική που ακολουθείται για την αντιμετώπιση του προβλήματος των κουνουπιών, περιλαμβάνει την εφαρμογή πολλών και διαφορετικών μέτρων όπως περιβαλλοντικών παρεμβάσεων, χρήση δικτυωτών πλεγμάτων, χρήση απωθητικών, εφαρμογή ακμαιοκτόνων, χρήση φυσικών εχθρών και τέλος εφαρμογή εντομοκτόνων στις εστίες αναπαραγωγής των προνυμφών.

Απ’ όλες τις μεθόδους καταπολέμησης, η προνυμφοκτονία προς το παρόν θεωρείται η πλέον αποτελεσματική. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται στην επιλογή των προνυμφοκτόνων σκευασμάτων μιας και η εφαρμογή γίνεται σε μεγάλης έκτασης υδάτινες επιφάνειες (ορυζώνες, λίμνες, βάλτοι κλπ.) περιβαλλοντικά ευαίσθητες.

Πυρεθροειδές ακαρεοκτόνο – εντομοκτόνο ευρέως φάσματος για την καταπολέμηση ιπτάμενων και βαδιστικών εντόμων, ακάρεων και άλλων αρθρόποδων.

FOURMIDOR GEL

Το FOURMIDOR GEL (FIPRONIL 0,05%), είναι ένα ετοιμόχρηστο δόλωμα σε μορφή gel που προσφέρει ολοκληρωτική καταπολέμηση

ΜΠΑΣΚΕΤ  1.5 SC

Το Canasta® 1.5 SC είναι ένα υψηλής αποτελεσματικότητας παρασιτοκτόνο υγειονομικής σημασίας που περιέχει 15 γρ / λτ. alpha cypermethrin. Η μορφή του σκευάσματος είναι πυκνό εναιώρημα (SC).

Το Canasta® 1.5 SC είναι κατάλληλο να εφαρμόζεται σε εξωτερικές και εσωτερικές επιφάνειες κατοικημένων χώρων ως ακολούθως:

Ιπτάμενα έντομα: Ψεκάζουμε μόνο επιφάνειες και ποτέ στον αέρα από μικρή απόσταση (μέχρι 1 μέτρο) σε όλα τα σημεία που επικάθονται τα έντομα των οποίων επιδιώκουμε την εξόντωση τους. Τέτοιες επιφάνειες είναι οι τοίχοι και οροφές κατοικιών, αποθηκών, στάβλων, παράθυρα, γωνίες κλπ.

Βαδιστικά έντομα: Ψεκάζουμε για κατσαρίδες σε σκοτεινά, υγρά και ζεστά σημεία σε υπόγεια φρεάτια, σωληνώσεις ύδρευσης, σιφώνια, πίσω από ηλεκτρικές συσκευές, τουαλέτες, λεβητοστάσια κλπ.

Για τα υπόλοιπα έντομα ψεκάζουμε σε πόρτες, παράθυρα, σοβατεπί, δάπεδα, σχισμές σε τοίχους, ντουλάπες, ξύλινες επιφάνειες κρεβατιών, πίσω από έπιπλα και κάδρα και γενικά όπου μπορεί να βρίσκονται κρυμμένα.

 

Alpha Απολυμαντική 

Απολυμαντική LG