Μυοκτόνα, εντομοκτόνα, ποντικοφάρμακα, παγίδες, απωθητικά

Τα φάρμακα για τρωκτικά είναι φάρμακα που εξολοθρεύουν τα ποντίκια.  Τα φάρμακα αυτά τα όπια τα περιγράφουμε πιο κάτω είναι έννους γεύματος. Για την απολύμανση για ποντίκια χρησιμοποιούμε φάρμακα απολυμαντικά. Η εξολόθρευση ποντικών είναι διαφορετική από την απολύμανση για ποντίκια. Με την εξολόθρευση ποντικών σκοτώνουμε τα ποντίκια.  Mε την απολύμανση για ποντίκια σκοτώνουμε τα μικρόβια στο χώρο του σπιτιού ή της επιχείρησης.

Φάρμακα Για Τρωκτικά, STORM®

Αντιπηκτικό τρωκτικοκτόνο ενός γεύματος

Το Storm® περιέχει flocoumafen, ένα σύγχρονο αντιπηκτικό τρωκτικοκτόνο. Παρέχει ένα συνδιασμό εξαιρετικής ποιότητας δολώματος (ενός γεύματος) και της κατανόησης σε βάθος των συνηθειών των τρωκτικών.

Ένα μόνο γεύμα σκοτώνει.

Φάρμακα Για ΤρωκτικάΤο Storm® είναι εξαιρετικά δραστικό. Τα τρωκτικά (ποντίκια, αρουραίοι, κλπ) που θα το καταναλώσουν, έστω και ως μικρό μέρος της ημερήσιας διατροφής τους (ένα γεύμα) θα πάρουν την απαραίτητη θανατηφόρο δόση. Η δραστικότητα του flocoumafen επιτυγχάνει τον ταχύτερο δυνατό έλεγχο και ελαχιστοποιεί τις ζημιές που προκαλούν τα τρωκτικά.

Το Storm® εξασφαλίζει υψηλή αξιοπιστία στις εφαρμογές.

Η χρήση του Storm® συμβάλλει στην μείωση του αριθμού των δολωμάτων και του χρόνου που απαιτείται για την επίτευξη της καταπολέμησης, με ταυτόχρονη μεγιστοποίηση της αποτελεσματικότητας των εφαρμογών.

Με την προτεινόμενη τεχνική της περιοδικής δόλωσης με Storm®, διάρκειας 21 ημερών, θεωρητικά χρειάζονται 4 εφαρμογές για πλήρη καταπολέμηση των τρωκτικών, εξοικονομώντας σημαντικό χρόνο.

Δε δημιουργεί «δολωματοφοβία».

Μια τυπική καθυστέρηση μερικών ημερών μεταξύ της κατανάλωσης του Storm® από τα τρωκτικά και της θανάτωσης τους συνεπάγεται ότι δεν αντιλαμβάνονται ποτέ την πηγή τροφής από την οποία έχουν λάβει την απαραίτητη θανατηφόρο δόση.

Πολύ ελκυστικό για τους αρουραίους και τα ποντίκια.

Το Storm® είναι υψηλής ποιότητας τρωκτικοκτόνο, έτοιμο προς χρήση. Διατίθεται σε κύβους 20γρ και 4γρ, σε Pellets και τώρα σε Paste.

Η καλή γεύση του δολώματος και η δραστικότητα του flocoumafen συνεπάγονται ότι τα τρωκτικά καταναλώνουν τη θανατηφόρα δόση του τρωκτικοκτόνου γρήγορα ακόμη και με την παρουσία ενός εύρους άλλων ελκυστικών τροφών που είναι συνήθως διαθέσιμες.

Το Storm® αντέχει σε δύσκολες συνθήκες.

Το Storm® είναι εξαιρετικά ανθεκτικό και αντέχει πολύ καλά στις υψηλές θερμοκρασίες ενώ περιέχει ενεργή προστασία κατά της μούχλας, παρέχοντας έτσι τη δυνατότητα χρήσης του σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Το Storm® είναι αποτελεσματικό σε ανθεκτικά είδη τρωκτικών..

Πρακτικά, δεν έχει παρατηρηθεί ακόμη ανθεκτικότητα στο flocoumafen ούτε των ποντικιών ούτε των αρουραίων. Αυτό σημαίνει ότι το Storm® θα έχει εγγυημένα πλήρη αποτελεσματικότητα ακόμη και έναντι δύσκολων πληθυσμών, συμπεριλαμβανομένων και αυτών που είναι ανθεκτικοί σε άλλα αντιπηκτικά.

Tο Ratak® είναι ένα τεχνολογικά προηγμένο δόλωμα με δραστική ουσία difenacoum, για την καταπολέμηση των τρωκτικών (αρουραίων και ποντικιών). συμπεριλαμβανομένων και των ανθεκτικών ειδών στη δράση των αντιπηκτικών φαρμάκων.

Ratak® Pasta

Τεχνολογικά προηγμένο δόλωμα σε Pasta

Αν και τα δολώματα με δραστική ουσία difenacoum τυπικά απαιτούν να αναπληρώνονται συνεχώς, η ποιότητα κατασκευής της BASF και η προηγμένη σύνθεση τους, εξασφαλίζουν ότι ένα μόνο γεύμα με Ratak® Pasta, μπορεί να αποβεί θανατηφόρο σε μία περίπου εβδομάδα.

Τα έτοιμα προς χρήση δολώματα σε ατομικό σακουλάκι των 12,5 γραμμαρίων επιτρέπουν την εύκολη και γρήγορη τοποθέτησή και απομάκρυνσή τους χωρίς κανέναν κίνδυνο λάθους δοσομέτρησης. Επίσης το σακουλάκι προστατεύει το φρέσκο δόλωμα ενώ εκλύεται και ένα άρωμα στο οποίο τα τρωκτικά δεν μπορούν να αντισταθούν.

Η φρέσκια σύνθεση των δολωμάτων εξασφαλίζει την μέγιστη δραστικότητα του δολώματος ακόμα και σε «δύσκολες» περιπτώσεις ελέγχου αρουραίων και ποντικιών.

Ratak® Gold

Δόλωμα κομμένων σπόρων σιταριού και τεχνολογία Fortec™

Το Ratak® Gold είναι το πρώτο δόλωμα που περιέχει τη μοναδική τεχνολογία Fortec™ η οποία προκαλεί το θάνατο, μετά από ένα και μόνο γεύμα, των αρουραίων και των ποντικιών που το κατανάλωσαν.

Η ταχύτατη δράση του Ratak® Gold με τεχνολογία Fortec™ και δραστική ουσία difenacoum ελαχιστοποιεί τη διάρκεια των εφαρμογών με τη τεχνική των πολλαπλών δολώσεων, μειώνοντας τον κίνδυνο κατανάλωσης, από είδη μη στόχους.